Accident rutier grav între un autoturism şi un TIR, cu două victime decedate

Sâmbătă, 07 August 2021Ialomita
Sursa Foto: Facebook ISU Ialomita

Accident rutier grav intre un autoturism si un TIR  cu doua victime decedate | imaginea 1 Marţi, 3 august a.c., salvatorii de la Detașamentul de Pompieri Urziceni au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o descarcerare, la un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un TIR. La locul intervenției au venit în sprijin și două echipaje al SAJ Ialomița.

Din evenimentul rutier au rezultat trei victime: șoferul autoturismului și o persoană de sex feminin cu leziuni incompatibile cu viața, care au fost declarați decedați de echipajale SAJ de la locul intervenției și un minor în vârstă de 10 ani, căruia i s-a acordat primul ajutor medical de un echipaj SAJ la locul intervenției.

După monitorizare, minorul a fost preluat de un echipaj SAJ și transportat la Spitalul de Urgență “Bagdasar Arseni” din București. Șoferul TIR-ului a fost monitorizat și el la locul intervenției, ulterior a refuzat transportul la spital. Pompierii au mai asigurat măsuri PSI la locul accidentului, precum și sablare carosabil.

Galerie imagini