Accident rutier pe autostrada A1, în care a fost implicată o cisternă cu lapte

Miercuri, 11 August 2021Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Accident rutier pe autostrada A1  in care a fost implicata o cisterna cu lapte | imaginea 1 Un accident rutier s-a produs pe autostrada A1, la kilometrul 389, în zona Ilia, în care a fost implicată o cisternă cu lapte.

Pompierii Secţiei Ilia, specializaţi în descarcerare, stingere şi prim ajutor, au ajuns în scurt timp la locul indicat prin 112 şi au găsit un bărbat încarcerat în cabina cisternei răsturnată în afara părţii carosabile.

Şoferul a fost extras de echipaj, în stare conştientă şi cooperantă, fără leziuni vizibile. Bărbatul a fost preluat de echipa de prim ajutor, care a evaluat starea de sănătate şi a propus transportul la spital. Conducătorul auto a refuzat continuarea investigaţiilor medicale la Unitatea de Primiri Urgenţe.

Concomitent, echipajele de pompieri s-au asigurat că nu există pericolul izbucnirii unui incendiu la locul accidentului. În urma răsturnării în afara drumului, cisterna, ce transporta aproximativ 20.000 de litri de lapte, s-a fisurat, iar lichidul s-a scurs pe sol. Traficul pe A1 a fost blocat pe o bandă, până la finalizarea cercetării, pentru stabilirea dinamicii producerii accidentului.

Galerie imagini