Intervenție la un accident rutier în care o persoană a rămas încarcerată

Joi, 26 August 2021Dambovita
Sursa Foto: Facebook ISU Dambovita

Interventie la un accident rutier in care o persoana a ramas incarcerata | imaginea 1 Evenimentul rutier a avut loc pe DN72, la ieșire din localitatea Viișoara. Inițial au fost anunțate mai multe victime și trei autovehicule implicate, dintre care două TIR-uri și un autoturism.

Sosite la locul accidentului, echipajele de pompieri au identificat trei persoane rănite, dintre care una era încarcerată în cabina unuia dintre autotrenuri, iar celelalte două erau ieșite din autovehicule.

Pompierii au acționat imediat pentru descarcerarea persoanei, care era conștientă și cooperantă. În scurt timp, au extras victima, un bărbat de 36 de ani, dintre fiarele contorsionate, și au predat-o echipajului cu medic de la Serviciul de Ambulanță Dâmbovița pentru îngrijiri medicale.

În același timp, pompierii au desfășurat acțiuni de identificare a mărfurilor transportate de cele două autotrenuri și au constatat că doar unul dintre acestea transporta îngrășăminte chimice, dar care nu prezentau pericol pentru forțele de intervenție. Persoanele rănite au fost preluate de echipajele Serviciului de Ambulanță Dâmbovița și transportate la Unitatea Primiri Urgențe din Târgoviște.

Galerie imagini