Trei tineri şi-au pierdut viaţa în urma unui cumplit accident rutier în Focşani

Miercuri, 11 August 2021Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

Trei tineri si au pierdut viata in urma unui cumplit accident rutier in Focsani | imaginea 1 Viețile a trei tineri cu vârste cuprinse între 18 și 30 de ani au fost curmate brusc de un cumplit accident rutier produs în cursul nopții de joi spre vineri, 6 august a.c., pe Calea Munteniei (DN 2E 85), pe raza municipiului Focșani, după ce autoturismul în care se aflau a intrat în coliziune cu un cap tractor.

Evenimentul a fost anunțat prin apel la numărul unic de urgență 112, în jurul orei 01:15, iar imediat spre locul indicat s-au deplasat 3 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, cu 1 autospecială de descarcerare, 1 ambulanță SMURD și 1 autospecială de stingere cu apă și spumă.

Totodată, la fața locului au intervenit și 2 echipaje din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea. Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea persoanelor rămase încarcerate în autoturism. Din nefericire, acestea au suferit leziuni incompatibile cu viața. De asemenea, la locul intervenției, pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor (PSI) necesare.