Un microbuz cu 6 persoane s-a răsturnat în afara părții carosabile

Luni, 02 August 2021Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Un microbuz cu 6 persoane s a rasturnat in afara partii carosabile | imaginea 1 Vineri dimineaţă, 30 iulie a.c., cu câteva minute înainte de ora 09:00, a avut loc un accident rutier pe A2, la kilometrul 88, calea 1, unde un microbuz în care se aflau 6 persoane s-a răsturnat în afara părții carosabile, la intrarea într-o stație de alimentare cu carburant.

Au fost alertate forțele de intervenție din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Barbu Știrbei” al județului Călărași, care s-au deplasat cu un echipaj pentru descarcerare și două de prim ajutor, Serviciul de Ambulanță Județean Călărași, care a intervenit cu 3 autosanitare și ISU București-Ilfov cu un elicopter SMURD.

La fața locului s-a constatat că dintre cele 6 persoane implicate în accident, doar 3 au avut nevoie de îngrijiri medicale, din fericire, acestea fiind conștiente și cooperante. Pe timpul intervenției salvatorilor, circulația a fost oprită la intrarea în stația de alimentare cu carburant.

Cele 3 persoane au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Călărași, 2 fiind preluate de SAJ și una de SMURD.

Galerie imagini