Accident rutier cu victime multiple

Marți, 07 Septembrie 2021Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Accident rutier cu victime multiple | imaginea 1 Joi, 2 septembrie a.c., în jurul orei 12:20, s-a produs un accident rutier cu victime multiple, în localitatea Andreneasa, DN E 578 Reghin-Toplița. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin, Punctul de Lucru Deda, SMURD și SAJ.

În accident au fost implicate un autoturism și un microbuz, în acestea se aflau 13 persoane, iar conducătorul microbuzului era încarcerat. Pompierii au intervenit de îndată pentru a extrage victima și a o preda echipajelor medicale.

Toate cele 13 victime au primit prim-ajutor medical la fața locului, după care au fost preluate și transportate la UPU SMURD Târgu Mureș: doi minori de cod galben, nouă adulți de cod galben și doi adulți de cod verde.

La accident, ISU Mureș a intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă dotate cu modul pentru descarcerare, două autospeciale pentru transport victime multiple, două autospeciale de primă intervenție și comandă, trei ambulanțe SMURD, elicopterul SMURD și un echipaj SAJ.

Din cadrul ISU Mureș au fost prezente la fața locului 26 de cadre militare, care au intervenit alături de personalul medical din cadrul UPU SMURD Târgu Mureș și SAJ. Circulația a fost blocată pe ambele sensuri de mers pe toată durata intervenției.

Galerie imagini