Accident rutier grav - O persoană și-a pierdut viața, iar alte două au fost rănite

Luni, 27 Septembrie 2021Tulcea
Sursa Foto: Facebook ISU Tulcea

Accident rutier grav   O persoana si a pierdut viata  iar alte doua au fost ranite | imaginea 1 Un accident rutier grav s-a produs pe DN 22A. O persoană și-a pierdut viața, iar alte două au fost rănite în urma unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme.

La fața locului s-au deplasat salvatorii din cadrul Stației de Pompieri Babadag, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD, două ambulanțe SAJ și elicopterul SMURD Constanța.

Din nefericire, echipajele medicale nu au mai putut face nimic pentru a salva o femeie, pasageră într-unul dintre autoturisme. Conducătorul auto și cealaltă pasageră din același autoturism au fost preluați de ambulanța SAJ, respectiv elicopterul SMURD, și transportați la spital.

Șoferul celuilalt autoturism a fost monitorizat la fața locului, refuzând transportul la spital. Pompierii au mai asigurat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului, prin deconectarea bornelor bateriei unuia dintre autoturisme.

Galerie imagini