Persoană descarcerată de pompieri, în urma coliziunii dintre două autovehicule

Vineri, 10 Septembrie 2021Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

Persoana descarcerata de pompieri  in urma coliziunii dintre doua autovehicule | imaginea 1 Trei persoane, o femeie și doi bărbați, au fost rănite în urma coliziunii dintre două autovehicule ce se deplasau de DN2 E85, la ieșirea din localitatea Bizighești către Tișița, iar unul dintre bărbați a rămas încarcerat.

Evenimentul a avut loc luni, 6 septembrie a.c., în jurul orei 12:00. Pentru gestionarea situației de urgență au fost mobilizate 2 echipaje, care au intervenit cu 1 autospecială de descarcerare și 1 autospecială de stingere cu apă și spumă. Totodată, la fața locului au intervenit și 3 echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea.

Echipajul de descarcerare a intervenit pentru extragerea bărbatului rămas blocat într-unul dintre autoturisme. Pompierii au extras victima, în vârstă de 71 de ani, în stare de inconștiență. Ulterior, pacientul a fost preluat de un echipaj SAJ prezent la fața locului. Totodată, la locul intervenției, pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor (PSI) necesare.

Galerie imagini