Pompierii hușeni au salvat un bărbat încarcerat

Duminică, 26 Septembrie 2021Vaslui
Sursa Foto: Facebook ISU Vaslui

Pompierii huseni au salvat un barbat incarcerat | imaginea 1 Pompierii militari din cadrul Secției Huși au intervenit pentru descarcerarea unei persoane și acordarea primului ajutor medical în cazul unui accident rutier produs pe DN 24B, în raza localității Valea Grecului, comuna Duda-Epureni. În accident au fost implicate două autovehicule în care se aflau doar conducătorii auto.

La sosirea echipajelor de intervenție, pompierii au găsit două autovehicule avariate și două victime, dintre care una rănită și încarcerată. Salvatorii hușeni au scos victima din autoturism și i-au acordat primul ajutor medical.

Victima, un bărbat în vârstă de 22 ani, a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) din cadrul Spitalului Județean de Urgenţă Vaslui, acesta fiind diagnosticat cu traumatisme cranio-cerebrale și faciale, traumatisme ale toracelui și membrelor superioare.

Cealaltă persoană implicată în accident a fost evaluată medical, dar a refuzat transportul la spital. Cauzele și circumstanțele producerii acestui accident sunt cercetate de polițiști.

Galerie imagini