Accident rutier cu un autoturism care a părăsit partea carosabilă

Marți, 26 Octombrie 2021Ialomita
Sursa Foto: Facebook ISU Ialomita

Accident rutier cu un autoturism care a parasit partea carosabila | imaginea 1 Vineri, 22 octombrie a.c., în jurul orei 13.30, trei echipaje de salvatori din cadrul Gărzii de Intervenție Slobozia, au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o descarcerare și o ambulanță SMURD la un accident rutier produs pe raza comunei Ciochina, în care a fost implicat un autoturism care a părăsit partea carosabilă.

La evenimentul rutier a venit în sprijin și o ambulanță SAJ Ialomița – substația Slobozia. Din evenimentul rutier au rezultat două victime conștiente și neîncarcerate care au fost monitorizate de echipajele medicale la locul intervenției.

După acordarea primului ajutor medical, doar o victimă, pasagera din autoturism, a fost preluată de echipajul SMURD și transportată la Spitalul Județean de Urgență Slobozia pentru investigații medicale suplimentare. Șoferul a refuzat transportul la spital. Pompierii au mai asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului.

Galerie imagini