Doi tineri au avut nevoie de îngrijiri medicale, în urma unui accident rutier

Sâmbătă, 02 Octombrie 2021Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Doi tineri au avut nevoie de ingrijiri medicale  in urma unui accident rutier | imaginea 1 Conduceți prudent! Două accidente rutiere, au avut loc, în noaptea de sâmbătă spre duminică, 26 septembrie a.c., iar doi tineri au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Primul accident s-a produs pe DJ 601A, între două autoturisme. Unul dintre șoferi, în vârstă de 25 de ani, a fost găsit încarcerat, fiind extras de pompieri cu ajutorul accesoriilor de descarcerare. Celălalt conducător auto, în vârstă de 18 ani, a fost preluat de echipajul SAJ, iar ambii au fost transportați la spital.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal, cu o descarcerare, o autospecială de stingere, o unitate de terapie intensivă mobilă și o ambulanță SAJ.

Cel de-al doilea accident rutier s-a produs localitatea Bălanu. A fost implicat un autoturism, care a fost găsit în afara părții carosabile, lovind un gard din plasă de sârmă și o casă. Din fericire, nu au fost persoane rănite. Pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu au acționat pentru îndepărtarea bornelor de la autoturism și asigurarea măsurilor PSI.