Două accidente rutiere în interval de o zi

Marți, 26 Octombrie 2021Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Doua accidente rutiere in interval de o zi | imaginea 1 Miercuri, 20 octombrie a.c., în jurul orei 09:45, un accident rutier s-a produs la intrarea pe autostradă, dinspre localitatea Chețani.

Au executat misiunea pompierii militari de la Punctul de Lucru Luduș. A fost vorba despre un autocamion ieșit în afara părții carosabile și care s-a răsturnat pe o parte laterală. Din interior s-a autoevacuat o persoană, aceasta a primit îngrijiri medicale la fața locului de la echipajul de pe ambulanța SMURD.

Pompierii militari au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor. Circulația a fost blocată pe un sens de mers pe toată durata intervenției.

Tot miercuri, 20 octombrie a.c., în jurul orei 17:05, un alt accident rutier s-a produs în municipiul Târgu Mureș, la intersecția Alexandru Papiu Ilarian cu strada Negoiului. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș.

A fost vorba despre o tamponare între două autoturisme, iar în urma impactului, o victimă de cod galben a fost preluată de un echipaj de pe ambulanța SAJ. Pompierii militari au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor. Circulația a fost blocată pe un sens de mers de pe strada Negoiului, pe toată durata intervenției.

Galerie imagini