O maşină a intrat într-un cap de pod - Un TIR a acroşat două case

Sâmbătă, 02 Octombrie 2021Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

O masina a intrat intr un cap de pod   Un TIR a acrosat doua case | imaginea 1 Marţi, 28 septembrie a.c., în jurul orei 12:00, un autoturism a intrat într-un cap de pod, la ieșirea din orașul Luduș spre localitatea Chețani. Au executat misiunea pompierii militari de la Punctul de Lucru Luduș.

În urma impactului, autoturismul a rămas blocat pe carosabil, iar pompierii militari au trecut la îndepărtarea acestuia de pe carosabil și asigurarea măsurilor specifice de prevenire și stingere a incendiilor. Din fericire, nu au fost victime. Circulația a fost blocată pe sensul de mers Luduș-Chețani pe toată durata intervenției.

Tot marţi, 28 septembrie, în jurul orei 22:00, un autotren a acroșat două case de locuit pe raza localității Goreni. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin. A fost vorba despre un autotren care a părăsit partea carosabilă și a acroșat două case de locuit, iar în urma impactului, șoferul acestuia a rămas încarcerat și au fost afectate conducta de gaze naturale și electricitate.

Pompierii militari au intervenit de îndată pentru extragerea victimei și predarea acesteia echipajului medical de pe ambulanța SAJ. Victima, o persoană de sex masculin de 38 de ani, a fost de cod galben.

Pompierii militari au mai asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor, iar echipele de intervenție de la furnizorul de gaze naturale și electricitate au remediat problemele în cel mai scurt timp posibil.

Galerie imagini