Trei victime au fost descarcerate în urma impactului între două autoturisme

Duminică, 31 Octombrie 2021Satu Mare
Sursa Foto: Facebook ISU Satu Mare

Trei victime au fost descarcerate in urma impactului intre doua autoturisme | imaginea 1 Duminică, 24 octombrie a.c., în jurul orei 12:00, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru descarcerarea celor 3 victime rezultate în urma producerii unui accident rutier între două autoturisme, în localitatea Certeze.

La fața locului s-au deplasat un ofițer și 10 subofițeri cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, două ambulanțe SMURD, una cu echipaj de terapie intensivă mobilă și cea de-a doua cu echipaj de prim-ajutor și două ambulanțe aparținând Serviciului de Ambulanță Județean. În sprijin aerian s-a solicitat elicopterul de la Jibou.

Din accident au rezultat 5 victime, 2 au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare, una cu ambulanța SMURD, iar cea de-a doua cu ambulanța Serviciului de Ambulanță Județean, o victimă care a suferit de traumatism cranian a fost transportată cu elicopterul SMURD la Unitatea de Primiri Urgențe Baia Mare, iar pentru două victime, din nefericire, nu s-a mai putut face nimic, medicul de pe ambulanță declarând decesul.

Galerie imagini