8 victime au necesitat îngrijiri medicale, în urma unui grav accident rutier

Joi, 25 Noiembrie 2021Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

8 victime au necesitat ingrijiri medicale  in urma unui grav accident rutier | imaginea 1 Opt persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportate de echipajele SMURD și SAJ la spitale din capitală, în urma unui accident rutier ce a avut loc, în noaptea de duminică spre luni, 22 noiembrie a.c., pe strada Principală din localitatea Câmpurelu. Evenimentul s-a produs în apropierea unei benzinării, între două autoturisme.

Spre acest caz au fost direcționate nouă ambulanțe. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, Gărzilor de Intervenție Colibași și Mihăilești, cu trei ambulanțe SMURD, o autospecială de stingere, dotată cu modul de descarcerare și șase echipaje din cadrul Serviciilor de Ambulanță Giurgiu și București-Ilfov.

Un bărbat a fost găsit încarcerat într-unul din autoturisme. Era pasager. Pompierii au folosit accesoriile de descarcerare pentru a-l extrage, în siguranță. Echipajele SMURD au transportat trei tineri în vârstă de 17, 18 și 21 de ani, conștienți, dar cu traumatisme.

Pompierii au asigurat măsurile PSI și au acționat pentru îndepărtarea scurgerilor de carburant și a bucăților din plastic și sticlă, provenite de la cele două autoturisme, de pe partea carosabilă.

Galerie imagini