Au acţionat de urgenţă pentru extragerea unei femei dintre fiarele maşinii

Luni, 20 Decembrie 2021Tulcea
Sursa Foto: Facebook ISU Tulcea

Au actionat de urgenta pentru extragerea unei femei dintre fiarele masinii | imaginea 1 Un accident rutier s-a produs, vineri, 17 decembrie a.c., pe DN 22A, între localitățile Nalbant și Cataloi. În urma evenimentului, în care au fost implicate două autoturisme, au rezultat două victime, dintre care una încarcerată.

La fața locului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD, cu sprijinul a trei ambulanțe SAJ.

Salvatorii au acționat de urgență pentru extragerea unei femei, în vârstă de 50 ani, pasager într-unul dintre autoturisme. Aceasta și șoferul autoturismului în care se aflau au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului, ulterior fiind transportați la spital, conștienți și cooperanți, pentru investigații suplimentare.

Pompierii au mai asigurat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului, prin deconectarea bornelor bateriei unuia dintre autoturisme.