Două evenimente rutiere s-au soldat cu pagube materiale însemnate

Sâmbătă, 11 Decembrie 2021Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Doua evenimente rutiere s au soldat cu pagube materiale insemnate | imaginea 1 Două evenimente rutiere au avut loc, în ultimele ore, în județul Giurgiu. Din fericire, nu au fost persoane rănite grav, însă pagubele materiale au fost însemnate.

Primul eveniment a avut loc în noaptea de marţi spre miercuri, 7 decembrie a.c., în jurul orei 02:00, la trecerea la nivel cu calea ferată, din apropierea localității Bălănoaia, între o locomotivă și un TIR (autotren).

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu o autospecială de stingere, dotată cu modul de descarcerare și un autocamion - container multirisc. Pompierii au acționat pentru eliberarea părţii carosabile, astfel încât circulația feroviară și rutieră să se poată desfășura, în siguranță.

Cel de-al doilea accident rutier a avut loc, miercuri dimineață, 8 decembrie a.c., pe A1 București-Pitești, la km 43, pe sensul de mers spre capitală. Au fost implicate o autoutilitară și un autotren, în care se aflau doar șoferii.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal, cu o descarcerare, o autospecială de stingere, dotată cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD. Șoferul autoutilitarei, în vârstă de 64 de ani, a fost preluat de paramedici și a primit îngrijiri medicale la fața locului. Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor PSI, deconectarea bornelor de la bateria autoutilitarei și sablarea părții carosabile.

Doua evenimente rutiere s au soldat cu pagube materiale insemnate | imaginea 2