Grav accident rutier în care au fost implicate o autocisternă și un autoturism

Miercuri, 15 Decembrie 2021Dambovita
Sursa Foto: Facebook ISU Dambovita

Grav accident rutier in care au fost implicate o autocisterna si un autoturism | imaginea 1 Intervenție în cazul unui grav accident rutier, pe DN 72, în localitatea Dărmănești, în care au fost implicate o autocisternă și un autoturism. La locul evenimentului au fost mobilizate forțe de la Detașamentele Moreni și Târgoviște, două autospeciale, dintre care una de descarcerare și o ambulanță SMURD, iar de la SAJ Dâmbovița două ambulanțe.

La locul accidentului a fost identificată o persoana încarcerată în autoturism și s-au început imediat evaluarea medicală a victimei și operațiunile de descarcerare. În același timp a fost verificat locul accidentului și încărcătura autocisternei care era goală.

Victima era conștientă și avea picioarele prinse sub bordul autoturismului. Aceasta a fost scoasă în siguranță și predată echipajului SAJ pentru îngrijiri medicale. Pompierii au asigurat și măsuri de protecție pentru scurgeri de gaze de la o conductă avariată în urma accidentului, până la sosirea unei echipe de la operatorul de gaze, pentru remediere.

Grav accident rutier in care au fost implicate o autocisterna si un autoturism | imaginea 2