În doar 24 de ore, patru accidente rutiere s-au soldat cu 11 victime

Luni, 06 Decembrie 2021Arges
Sursa Foto: Facebook ISU Arges

In doar 24 de ore  patru accidente rutiere s au soldat cu 11 victime | imaginea 1 Nu este ușor, dar zi de zi fac față noilor provocări și luptă pentru restabilirea stării de normalitate.

În interval 24 de ore, pompierii argeșeni au intervenit pentru gestionarea a 48 misiuni. Cele mai semnificative evenimente au fost patru accidente rutiere, care s-au soldat cu 11 victime și avarierea a 7 vehicule.

Din păcate, în localitatea Țițești, un pieton (băiat cu vârsta de 19 ani) a fost acroșat de un autoturism, iar eforturile paramedicilor SMURD și ale personalului medical nu au putut scoate victima din stop cardio-respirator, declarându-se decesul.

Celelalte trei accidente rutiere au fost în municipiul Pitești, trei victime și trei vehicule implicate, localitatea Bascov, 4 persoane au primit primul ajutor calificat și 2 autoturisme implicate, iar în localitatea Căteasca, un autoturism a ieșit de pe partea carosabilă sărind de pe un pod și în urma incidentului a rezultat avarierea vehiculului și 3 victime.

De asemenea, inspectorii de prevenire ai ISU Argeș au aplicat opt avertismente pe timpul verificărilor de respectare a măsurilor impuse de situația pandemică actuală. O concluzie după ziua de vineri, 3 decembrie a.c., și alte zile asemănătoare, este aceea care vă îndeamnă să conduceți cu atenție și să aveți grijă de sănătatea dumneavoastră și a celor din jur!

Galerie imagini