Trei accidente rutiere, în interval de 24 de ore

Luni, 27 Decembrie 2021Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Trei accidente rutiere  in interval de 24 de ore | imaginea 1 Luni, 20 decembrie a.c., în jurul orei 12:20, un accident rutier s-a produs pe raza localității Deda, strada Valea Podului.

Au intervenit pompierii militari din cadrul Punctului de Lucru Deda. A fost vorba despre un singur autoturism implicat, acesta a părăsit partea carosabilă și a acroșat un stâlp de electricitate. Pompierii militari au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor.

Tot luni, 20 decembrie, în jurul orei 14:30, un alt accident rutier s-a produs pe raza localității Filpișu Mare. Au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin.

A fost vorba despre un accident rutier produs între două autoturisme, în urma impactului a fost ruptă o țeavă de gaz. Două persoane de cod verde au necesitat asistență medicală, acestea au fost preluate și transportate la spital cu ambulanța SMURD.

Pompierii militari au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor. Scurgerea de gaz a fost oprită de către o echipă de intervenșie de la furnizorul de gaze naturale, care a remediat problema.

Marţi dimineață, 21 decembrie a.c., în jurul orei 05:35, un al treilea accident rutier s-a produs în orașul Luduș, strada Dorului. Au executat misiunea pompierii militari de la Punctul de Lucru Luduș.

În accident a fost implicat un singur autoturism, iar în interior se afla o persoană blocată. S-a intervenit pentru extragerea acesteia și predarea către echipajul de pe ambulanță, aceasta fiind de cod verde. Victima a fost transportată la spital.

Galerie imagini