Un TIR şi trei maşini, în coliziune pe A1 Bucureşti-Piteşti

Luni, 27 Decembrie 2021Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Un TIR si trei masini  in coliziune pe A1 Bucuresti Pitesti | imaginea 1 Un bărbat a avut nevoie de îngrijiri medicale, în urma unui accident rutier ce a avut loc, marţi dimineață, 21 decembrie a.c., pe A1 București-Pitești. În eveniment au fost implicate patru autovehicule, dintre care un autotren.

Bărbatul, în vârstă de 42 de ani, a fost găsit încarcerat într-unul dintre autovehicule. Pompierii au folosit accesoriile de descarcerare pentru a-l putea extrage. Acesta era inconștient, cu funcții vitale, fiind preluat de Unitatea de Terapie Intensivă Mobilă și transportat, de urgență, la un spital din capitală. Din fericire, celelalte persoane implicate nu au fost rănite.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal și ai Gărzilor de Intervenție Mihăilești și Roata de Jos, cu o descarcerare, două autospeciale de stingere și trei ambulanțe SMURD, două ambulanțe SAJ și o unitate de terapie intensivă mobilă din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov.