Autoturism acroşat de tren - Trafic feroviar blocat

Joi, 13 Ianuarie 2022Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Autoturism acrosat de tren   Trafic feroviar blocat | imaginea 1 Marţi dimineață, 11 ianuarie a.c., în jurul orei 00:10, un accident feroviar s-a produs în municipiul Sighișoara, strada Stadionului.

S-au deplasat de urgență la locul solicitat, pompierii militari din cadrul Detașamentului Sighișoara. A fost vorba despre un autoturism acroșat de tren, din fericire, nu au fost victime. În urma evenimentului, traficul feroviar a fost blocat pentru aproximativ 30 de minute.

Luni, 10 ianuarie a.c., în jurul orei 17:00, un accident rutier s-a produs în localitatea Berghia, strada Principală. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș.

A fost vorba despre un autoturism ieșit în afara părții carosabile. În urma impactului, două persoane au fost transportate la UPU SMURD Târgu Mureș pentru investigații. Pompierii militari au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor. Circulația a fost blocată pe un sens de mers pe toată durata intervenției.

Galerie imagini