Cinci accidente rutiere la sfârşit de săptămână

Joi, 20 Ianuarie 2022Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Cinci accidente rutiere la sfarsit de saptamana | imaginea 1 Vineri, 14 ianuarie a.c., în jurul orei 11:05, un accident rutier s-a produs pe raza localității Valea. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție Miercurea Nirajului.

În accident a fost implicat un autoturism, care a intrat într-un cap de pod. În autoturism se aflau două persoane, dintre care una minoră de 13 ani, acestea fiind de cod verde, ambele refuzând transportul la spital.

Sâmbătă, 15 ianuarie a.c., în jurul orei 02:30, un nou accident rutier s-a produs pe raza localității Daneș. La sosirea salvatorilor din cadrul Detașamentului de Pompieri Sighișoara, un autoturism lovise un stâlp de electricitate de pe marginea drumului, fără victime încarcerate.

În autoturism se aflau trei victime care s-au autoevacuat, acestea fiind de cod verde și preluate de către echipajul SMURD. Circulaţia nu a fost blocată.

Duminică, 16 ianuarie a.c., în jurul orei 13:35, accident rutier produs pe DN 153C, la ieșirea din Reghin spre Gurghiu. Au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin. A fost vorba de un accident rutier, cu o mașină răsturnată, rezultând două victime care s-au autoevacuat, una de cod galben și cealaltă de cod verde.

Ambele victime au fost preluate și transportate la CPU Reghin de către echipajul SMURD şi SAJ Reghin aflate la fața locului. Circulația a fost blocată pe un singur sens de mers.

Tot duminică, în jurul orei 18.40, accident rutier produs în Târgu Mureș, strada Tudor Vladimirescu. La locul intervenției s-au deplasat salvatorii din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Mureș.

A fost vorba de un accident rutier produs între două autoturisme. În urma accidentului, au rezultat șase victime care s-au autoevacuat, toate fiind de cod verde, refuzând transportul la spital. Traficul a fost blocat pe ambele sensuri de mers.

Luni dimineață, 17 ianuarie a.c., în jurul orei 06:00, un accident rutier pe DN 15, la ieșire din localitatea Petelea spre Periș. Odată ajunși la locul accidentului, pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Reghin au constatat că un autoturism era răsturnat în afara părții carosabile, rezultând trei victime, una de cod galben și două de cod verde, care s-au autoevacuat.

Toate victimele au fost preluate de către echipajele medicale aflate la fața locului, o victimă fiind transportată la CPU Reghin, iar două victime la UPU Târgu Mureș. Circulația rutieră a fost blocată pe un sens de mers.

Galerie imagini