Încarcerat în caroseria deformată, a fost extras de pompieri

Joi, 20 Ianuarie 2022Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Incarcerat in caroseria deformata  a fost extras de pompieri | imaginea 1 Un eveniment rutier s-a produs pe E70, în jurul orei 15.25, la ieșire din Alexandria spre București, cu două autoturisme implicate și două victime, dintre care una încarcerată.

Pentru gestionarea acestei situații de urgență, la fața locului s-au deplasat rapid două echipaje de pompieri, cu o autospecială de descarcerare și o mașină de stingere, iar din cadrul SAJ Teleorman trei echipaje medicale.

Șoferul unui autoturism, în vârstă de cca. 40 de ani, cu multiple traumatisme la nivelul capului, care era încarcerat în caroseria deformată, a fost extras de pompieri cu ajutorul accesoriilor de descarcerare și predat personalului medical.

Cealaltă victimă, un bărbat de aproximativ 65 de ani, conștient și cooperant, neîncarcerat, prezenta traumatisme minore. Ambele victime au fost transportate la U.P.U. Alexandria pentru investigații medicale amănunțite și îngrijiri de specialitate. Pompierii au continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor P.S.I., iar autoritățile competente au preluat cazul pentru cercetări.

Galerie imagini