Trei accidente rutiere, gestionate la sfârşit de săptămână

Duminică, 02 Ianuarie 2022Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Trei accidente rutiere  gestionate la sfarsit de saptamana | imaginea 1 Vineri, 24 decembrie a.c., îm jurul orei 13:34, un accident rutier s-a produs în municipiul Reghin, strada Mihai Viteazul. Au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Reghin.

La sosirea salvatorilor, un autoturism era răsturnat pe plafon în afara părții carosabile, rezultând două victime, o victimă de cod verde care s-a autoevacuat din mașină, iar cealaltă victimă era încarcerată, aceasta fiind de cod galben.

După extragerea victimei, aceasta a fost preluată de echipajul SMURD, iar victima de cod verde a fost preluată de echipajul SAJ, ambele fiind transportate la CPU REGHIN. În urma accidentului, autoturismul a lovit un stâlp de telefonie din lemn. Circulația a fost blocată pe un sens de circulație.

Sâmbătă, 25 decembrie a.c., în jurul orei 01:56, un alt accident rutier, cu o victimă posibil încarcerată, s-a produs pe raza localității Cerghid, strada Principală. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș.

A fost vorba de un accident rutier în care a fost implicat un singur autoturism care a intrat în șanțul de la marginea drumului. În urma accidentului a rezultat o victimă de sex masculin, neîncarcerată, de cod galben, aceasta fiind asistată de echipajul SMURD aflat la fața locului și transportată ulterior la UPU Târgu Mureș.

Duminică, 26 decembrie a.c., în jurul orei 09:00, au fost efectuate asigurări de măsuri PSI la un accident rutier, produs pe raza localității Corunca. La locul solicitării, s-au deplasat salvatorii din cadrul Detașamentului Târgu Mureș.

Odată ajunși la fața locului, un autoturism era ieșit în decor, iar în urma accidentului au rezultat două victime, o victimă de cod verde și o victimă de cod galben. Victimele au fost preluate de echpiajele SAJ și SMURD, fiind transportate la UPU Târgu Mureș. Circulația a fost blocată pe un sens de circulație.

Galerie imagini