Accidente rutiere în judeţul Mureş

Joi, 17 Februarie 2022Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Accidente rutiere in judetul Mures | imaginea 1 În interval de 24 ore, pompierii mureșeni au fost solicitați la 56 de intervenții, dintre care: un incendiu, trei alte situații de urgență, două accidente rutiere și 50 de intervenții SMURD.

Luni, 14 februarie a.c., în jurul orei 08:50, un accident rutier s-a produs în localitatea Botorca. S-au deplasat la locul solicitat, salvatorii din cadrul Detașamentului de Pompieri Târnăveni. A fost vorba despre un accident rutier produs între două autoturisme.

În urma accidentului au rezultat trei victime de sex feminin, una de cod roșu, care a fost preluată și transportată la spital de către echipajul de prim - ajutor SMURD aflat la fața locului și două de cod verde, acestea refuzând transportul la spital.

S-au întreprins manevrele specifice măsurilor de PSI și decuplarea bornelor autoturismelor. Circulația a fost blocată pe un singur sens de mers pe tot parcursul intervenției.

Tot luni, 14 februarie a.c., în jurul orei 17:20, un alt accident rutier s-a produs în orașul Sărmaș, strada Republicii.

La momentul sosirii la locul intervenției, pompierii militari din cadrul Secției de Pompieri Sărmaș, în urma recunoașterii efectuate, au constatat că un autoturism a lovit un cap de pod, aflându-se în afara părții carosabile. În urma impactului persoana de sex masculin care se afla în autoturism nu a necesitat îngrijiri medicale, fiind de cod verde.

Accidente rutiere in judetul Mures | imaginea 2