Autoturism căzut în pârâul Orșova - O victimă a rămas încarcerată

Vineri, 11 Martie 2022Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Autoturism cazut in paraul Orsova   O victima a ramas incarcerata | imaginea 1 Sâmbătă, 05 martie a.c., în jurul orei 02:20, un accident rutier s-a produs în municipiul Sighișoara, pe dealul Nadeș (E60).

Au intervenit de urgență la locul solicitat, pompierii militari din cadrul Detașamentului Sighișoara. A fost vorba despre un autoturism răsturnat în afara părții carosabile. Din interiorul acestuia s-au autoevacuat patru persoane, toate fiind de cod verde. Pompierii au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor.

Sâmbătă, 05 martie, în jurul orei 08:10, un alt accident rutier s-a produs la ieșire din municipiul Reghin, spre localitatea Gurghiu.

Au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin. A fost vorba despre un autoturism ieșit în afara părții carosabile. Pompierii militari au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor.

Duminică, 06 martie, în jurul orei 01:15, un nou accident rutier s-a produs în localitatea Orșova, pe DJ 135 I. Au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin, împreună cu pompierii voluntari din cadrul SVSU Ibănești.

A fost vorba despre un autoturism căzut în pârâul Orșova. În urma impactului o victimă a rămas încarcerată, aceasta fiind extrasă în cel mai scurt timp posibil de către pompieri. De cum a fost descarcerată, victima a fost preluată și transportată la spital cu echipajul SMURD, aceasta fiind de cod galben.