Doi copii răniți după ce un camion a rupt un stâlp de electricitate

Luni, 21 Martie 2022Vaslui
Sursa Foto: Facebook ISU Vaslui

Doi copii raniti dupa ce un camion a rupt un stalp de electricitate | imaginea 1 Secția de Pompieri Huși a intervenit cu două autospeciale și echipaje specializate, la un accident rutier produs în localitatea Șișcani, comuna Hoceni, sâmbătă, 19 martie a.c. În accident au fost implicate un autocamion și trei persoane, două dintre acestea fiind copii. La intervenție a participat o ambulanță și un echipaj de la SAJ Vaslui.

La sosirea echipajelor de intervenție, a fost găsit un camion răsturnat și un stâlp de electricitate rupt, care în cădere a lovit doi copii. Unul dintre cei doi copii era în stare gravă (fractură de bazin și fractură deschisă la unul dintre membrele inferioare).

Acesta a fost preluat de un elicopter SMURD pentru a fi transportat de urgenţă la o unitate medicală specializată din municipiul Iași. Cel de-al doilea copil a fost transportat de ambulanța SMURD la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui. Ambele victime au fost conștiente. Șoferul autocamionului a primit îngrijiri medicale de la echipajul ambulanței SAJ Vaslui.

Galerie imagini