Serie de accidente rutiere, la sfârșit de săptămână

Marți, 29 Martie 2022Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Serie de accidente rutiere  la sfarsit de saptamana | imaginea 1 Sâmbătă, 26 martie a.c., în jurul orei 02:10,un accident rutier s-a produs pe raza localității Chibed.

Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Punctului de Lucru Sovata. A fost vorba despre un accident rutier produs între două autoturisme, în urma impactului o persoană a necesitat asistență medicală. Pompierii militari au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor. Pe toată durata intervenției s-a circulat alternativ pe un sens de mers.

Tot sâmbătă, 26 martie, în jurul orei 05:05, un accident rutier s-a produs în municipiul Târgu Mureș, la intersecția străzilor 22 Decembrie cu strada Secuilor Martiri.

Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș. A fost vorba despre un accident rutier produs între un autotren și un autoturism, în urma impactului o persoană a necesitat asistență medicală.

Victima a fost preluată și transportată la UPU SMURD Târgu Mureș. Pompierii militari au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor. Pe toată durata intervenției s-a circulat alternativ pe un sens de mers.

Duminică, 27 martie a.c., în jurul orei 20:35, un alt accident rutier s-a produs pe raza localității Hetiur.

Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Sighișoara. A fost vorba despre un accident rutier produs între două autoturisme și un autotren. Din fericire nu au fost victime. Pompierii militari au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor.

Luni dimineață, 28 martie a.c., în jurul orei 06:35, un nou accident rutier s-a produs în municipiul Târgu Mureș, pe strada Iuliu Maniu.

Au intervenit pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș. A fost vorba despre o tamponare între două autoturisme, nu au fost victime.

Serie de accidente rutiere  la sfarsit de saptamana | imaginea 2