Au salvat viața unei femei încarcerate într-un autoturism

Luni, 25 Aprilie 2022Vaslui
Sursa Foto: Facebook ISU Vaslui

Au salvat viata unei femei incarcerate intr un autoturism | imaginea 1 Sâmbătă dimineaţa, 23 aprilie a.c., Detașamentul de Pompieri Vaslui a intervenit cu trei autospeciale (o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD tip C1 - terapie intensivă mobilă) și echipaje specializate, pentru descarcerarea și acordarea primelor îngrijiri medicale victimei unui accident rutier produs în municipiul Vaslui, pe strada Decebal, între Sala Sporturilor și noul Bazar.

În accident au fost implicate au autoturism și un autotren. La sosirea echipajelor de intervenție, a fost găsit un autoturism (SUV), care intrase cu viteză în autotrenul aflat în staționare. La volanul autoturismului a fost găsită în stare de inconștiență o femeie în vârstă de aproximativ 24 ani.

Victima era încarcerată și prezenta multiple leziuni. Victima a fost descarcerată, concomitent primind și îngrijiri medicale, ulterior fiind transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui. Circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de colegii polițiști.

Galerie imagini