Pieton lovit de un camion în sensul giratoriu din Reghin

Marți, 05 Aprilie 2022Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Pieton lovit de un camion in sensul giratoriu din Reghin | imaginea 1 În interval de 24 de ore, pompierii mureșeni au fost solicitați la 70 intervenții, după cum urmează – 4 incendii, două accidente rutiere, o altă situație de urgență de urgență și 63 de intervenții SMURD.

Joi, 31 martie a.c., în jurul orei 15:00, un pieton a fost lovit de un camion în sensul giratoriu din municipiul Reghin, strada Iernuțeni. Au intervenit de urgență pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin.

A fost vorba despre o persoană de sex masculin, surprinsă sub axa din față a unui camion. Victima era de cod roșu, conștientă și cooperantă, aceasta a fost extrasă de către pompierii militari și predată echipajului SMURD aflat la fața locului.

După ce victima a primit îngrijiri medicale, aceasta a fost preluată și transportată la UPU SMURD Târgu Mureș. Circulația a fost blocată pe un sens de mers pe toată durata intervenției.

Tot joi, 31 martie, în jurul orei 19:50, un accident rutier s-a produs pe raza localității Nazna. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș.

A fost vorba despre un accident rutier produs între două autoturisme, iar în urma impactului două persoane au fost asistate medical, după care au fost preluate și transportate la UPU SMURD Târgu Mureș cu ambulanțele SAJ. Pompierii militari au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor. Drumul a fost blocat pe ambele sensuri de mers pe toată durata intervenției.