Serie de accidente rutiere, la sfârşit de săptămână

Joi, 21 Aprilie 2022Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Serie de accidente rutiere  la sfarsit de saptamana | imaginea 1 Vineri, 15 aprilie a.c., în jurul orei 20:15, un accident rutier s-a produs în localitatea Fărăgău, strada Principală.

Au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin. A fost vorba despre un singur autoturism implicat, acesta era ieșit în afara părții carosabile. În urma impactului o persoană de gen feminin, a necesitat îngrijiri medicale, aceasta fiind de cod galben. Victima a fost preluată și transportată la CPU Reghin.

Sâmbătă noaptea, 16 aprilie a.c., în jurul orei 00:20, un nou accident rutier s-a produs în localitatea Bălăușeri. Au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire și stingere a incendiilor pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș, împreună cu pompierii voluntari din cadrul SVSU Bălăușeri.

În accident a fost implicat un singur autoturism, iar din interiorul acestuia s-au autoevacuat două persoane. Ambele au fost preluate de ambulanța aflată la locul intervenției și transportate la UPU SMURD Târgu Mureș. Pe toată durata intervenției s-a circulat alternativ pe un singur sens de mers.

Sâmbătă, 16 aprilie a.c., în jurul orei 14:40, un alt accident rutier s-a produs pe autostrada A3, sectorul Luduș Iernut.

Au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire și stingere a incendiilor pompierii militari din cadrul Punctului de Lucru Luduș. A fost vorba despre un autoturism ieșit în decor, din interiorul acestuia s-au auto-evacuat două persoane, acestea nu au necesitat îngrijiri medicale.

Galerie imagini