Un autoturism a intrat în gard, iar altul s-a izbit de un cap de pod

Joi, 07 Aprilie 2022Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Un autoturism a intrat in gard  iar altul s a izbit de un cap de pod | imaginea 1 Sâmbătă, 2 aprilie a.c., în jurul orei 16:20, s-a produs o autoaccidentare pe raza localității Bărdești.

Au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș. A fost vorba despre un autoturism care a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un gard. Pe toată durata intervenției s-a circulat alternativ pe un singur sens de mers.

Duminică, 3 aprilie a.c., în jurul orei 13:40, un alt accident rutier s-a produs între localitățile Crăiești și Fărăgău. Au intervenit pompierii militari din cadrul Punctului de Lucru Râciu și Secția Sărmașu.

A fost vorba despre un autoturism care a părăsit partea carosabilă, s-a izbit de un cap de pod și s-a răsturnat pe o parte laterală. Din interior s-au auto-evacuat patru persoane, trei de cod verde și una de cod galben.

Victima de cod galben și una de cod verde, după ce au fost asistate medical de echipajele de pe ambulanțele SMURD, au fost preluate și transportate la UPU SMURD Târgu Mureș. Pompierii militari au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere.