Patru persoane au fost rănite în urma unui accident rutier

Marți, 17 Mai 2022Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Patru persoane au fost ranite in urma unui accident rutier | imaginea 1 Patru persoane au fost rănite în urma unui accident rutier, produs vineri dimineață, 13 mai a.c., pe raza localității Câmpeni.

În eveniment au fost implicate două mașini. În urma impactului, una dintre ele, în care se aflau trei tineri de 22, 23 și 24 de ani, s-a răsturnat pe cupolă. Pasagera de pe scaunul din dreapta șoferului a rămas încarcerată.

Ajunși la fața locului, în cel mai scurt timp, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și accesorii de descarcerare, pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi au extras victima din autoturism și au predat-o echipajului medical de la Serviciul Județean de Ambulanță Botoșani prezent la fața locului. Aceasta era conștientă și acuza dureri abdominale.

Și ceilalți doi pasageri din autoturismul răsturnat, dar și conducătoarea auto a celeilalte mașini, au primit îngrijiri medicale la fața locului. Trei dintre victime au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Pompierii au acționat și pentru înlăturarea pericolului de izbucnire a unui incendiu, fiind deconectate bornele bateriilor.

Galerie imagini