Un autoturism a intrat într-un stâlp de beton, altul s-a răsturnat

Marți, 31 Mai 2022Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Un autoturism a intrat intr un stalp de beton  altul s a rasturnat | imaginea 1 Atenție cum conduceți! Cei dragi vă așteaptă acasă! Miercuri seara, 25 mai a.c., în jurul orelor 21.30, Detașamentul de Pompieri Deva a fost solicitat să intervină la un accident petrecut în localitatea Șoimuş.

La locul indicat, salvatorii s-au mobilizat cu o autospecială de stingere cu apă și spumă dotată cu echipament pentru descarcerare, precum și cu un echipaj SMURD. În sprijin, a fost alocată și o ambulanță a SAJ.

În eveniment a fost implicat un autoturism care a intrat într-un stâlp de beton, conducătorul auto rămânând încarcerat. Pompierii militari au extras victima din autoturism, iar echipajele medicale au început imediat manevrele de resuscitare, însă din păcate, bărbatul în vârstă de 53 de ani nu a mai putut fi salvat.

Un alt accident a fost semnalat joi dimineață, 26 mai a.c., în municipiul Hunedoara. De această dată, un autoturism a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se. Salvatorii hunedoreni sosiți la locul evenimentului au decuplat bornele autoturismului și au asigurat măsurile PSI, în timp ce femeia aflată în mașină a fost preluată de către paramedici și transportată la spital pentru ingrijiri medicale.

Galerie imagini