Accident rutier cu 5 victime, între care și o femeie încarcerată

Vineri, 10 Iunie 2022Vaslui
Sursa Foto: Facebook ISU Vaslui

Accident rutier cu 5 victime  intre care si o femeie incarcerata | imaginea 1 Luni, 6 iunie a.c., Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Podul Înalt” al judeţului Vaslui a intervenit cu două autospeciale pentru descarcerare, două ambulanțe SMURD și echipaje specializate, la un accident rutier produs pe DE581, la intersecția cu DJ 245D.

În accident au fost implicate trei autovehicule (două autoutilitare și un autoturism), în care se aflau cinci persoane, una dintre acestea fiind încarcerată. La intervenție au participat și trei autospeciale aparținând SAJ Vaslui.

La sosirea echipajelor de intervenție, au fost găsite trei autovehicule avariate și cinci persoane, una dintre acestea fiind încarcerată. Toate cele cinci persoane au fost evaluate și au primit îngrijiri medicale la fața locului. După aproximativ zece minute, persoana încarcerată a fost scoasă în stare de conștiență dintre fiarele autoturismului.

Ulterior, toate cele cinci persoane (o femeie și patru bărbați) au fost transportate la spital pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate. Ambulanța SMURD tip B2 a transportat la CPU Bârlad un bărbat în vârstă de 55 ani, acesta fiind diagnosticat cu traumatism de inferior membru. Ambulanța SMURD tip C1 (TIM) a transportat la spital un bărbat în vârstă de 46 ani.

Trei ambulanțe aparținând SAJ Vaslui au transportat la spital, alte trei persoane, între care un bărbat în vârstă de 22 ani (diagnosticat cu traumatismcranio-cerebral) și o femeie în vârstă de 35 ani (persoana încarcerată, care a fost diagnosticată cu politraumatisme în urma unui accident rutier).

Din autoturismul implicat în accident a fost salvat și un cățel. Circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de polițiști.

Galerie imagini