Adulţi şi copii, răniţi în urma unui accident rutier

Luni, 06 Iunie 2022Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Adulti si copii  raniti in urma unui accident rutier | imaginea 1 Zece persoane, printre care șapte copii, au fost rănite în urma unui accident rutier produs în localitatea Loturi Enescu, municipiul Dorohoi. În eveniment au fost implicate două autoturisme.

La fața locului au ajuns, în cel mai scurt timp, două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și modul de descarcerare și o ambulanță SMURD, dar și patru echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță.

La sosirea forțelor de intervenție, șoferul uneia dintre mașini era încarcerat, iar celelalte victime erau ieșite din autoturisme. Pompierii au extras victima, care a fost preluată de un echipaj de prim ajutor. Și celelalte persoane au fost evaluate la fața locului. Echipajele medicale au decis ca acestea să fie transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Pompierii au acționat și pentru înlăturarea elementelor de caroserie de pe partea carosabilă, astfel încât circulația să se desfășoare în condiții de siguranță, dar și pentru înlăturarea pericolului de izbucnire a unui incendiu, fiind deconectate bornele bateriilor.

Cauza producerii accidentului va fi stabilită de polițiști. În ceea ce privește starea victimelor, medicii care îi examinează vor putea să ofere detalii. Copiii au între 5 și 14 ani și se aflau în aceeași mașină cu părinții lor.

Galerie imagini