Serie de accidente rutiere pe parcursul unei zile

Sâmbătă, 25 Iunie 2022Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Serie de accidente rutiere pe parcursul unei zile | imaginea 1 Luni, 20 iunie a.c., în jurul orei 12:00, un accident rutier s-a produs la ieșire din municipiul Sighișoara, spre municipiul Târgu Mureș.

Au executat misiunea pompierii militari din Detașamentul Sighișoara. În accident au fost implicate trei autoturisme, din care s-au auto-evacuat șase persoane, toate de cod verde. Pompierii militari au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor. Pe toată durata intervenției s-a circulat alternativ pe un singur sens de mers.

Luni, în jurul orei 12:45, un alt accident rutier s-a produs în municipiul Târgu Mureș, strada 1 Decembrie 1918. Au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș.

A fost vorba despre un accident rutier produs între două autoturisme, fără victime implicate, iar în urma impactului a fost rupt un stâlp de electricitate. Pompierii militari au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor.

Tot luni, în jurul orei 15:15, au fost depistate scurgeri de combustibil pe carosabil, survenite în urma unei tamponări în municipiul Târgu Mureș, strada Gheorghe Doja. Au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire și stingere a incendiilor pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș. Pe toată durata intervenției circulația s-a desfășurat pe un singur sens de mers.