Serie de accidente rutiere, la sfârşit de săptămână

Sâmbătă, 02 Iulie 2022Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Serie de accidente rutiere  la sfarsit de saptamana | imaginea 1 Vineri, 24 iunie a.c., în jurul orei 16:00, un accident rutier s-a produs pe raza localității Vălenii de Mureș.

Au intervenit de urgență pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin. A fost vorba despre un accident rutier în care a fost implicat un autocamion și două autoturisme, din interiorul acestora s-au auto-evacuat 8 persoane, din care: 6 de cod verde și două de cod galben.

Victimele de cod galben au primit îngrijiri medicale la fața locului. Pompierii militari au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor. Pe toată durata intervenției, circulația a fost blocată pe ambele sensuri de mers.

Sâmbătă, 25 iunie a.c., în jurul orei 09:00, un nou accident rutier s-a produs în municipiul Târgu Mureș, strada Iuliu Maniu. Au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș. A fost vorba despre un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme.

Din interiorul acestora s-au auto-evacuat cinci persoane. În urma impactului, doi minori au fost transportaţi la spital cu ambulanța SMURD pentru investigații suplimentare. Pompierii militari au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor. Pe toată durata intervenției, circulația a fost blocată pe ambele sensuri de mers.

Duminică, 26 iunie a.c., în jurul orei 06:30, un alt accident rutier s-a produs pe raza localității Cherghizel. S-au deplasat de urgenţă la locul solicitat pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș. A fost vorba despre o auto-accidentare, un autoturism a părăsit partea carosabilă, s-a răsturnat și a rupt un stâlp de electricitate.

În autoturism se aflau trei persoane, două s-au auto-evacuat și una a rămas încarcerată. Pompierii militari au extras în cel mai scurt timp posibil victima încarcerată, și au predat-o echipajului medical aflat la locul solicitat, aceasta fiind inconștientă, de cod roșu.

Imediat i s-au aplicat manevrele de resuscitare, după care a fost preluată și transportată la spital cu elicopterul SMURD. Celelalte două victime au fost asistate medical la fața locului, după care au fost preluate și transportate la spital, una fiind cod galben și una de cod verde. Pe toată durata intervenției, s-a circulat alternativ pe un singur sens.

Galerie imagini