Două acccidente rutiere în mai puțin de o oră

Vineri, 19 August 2022Salaj
Sursa Foto: Facebook ISU Salaj

Doua acccidente rutiere in mai putin de o ora | imaginea 1 Marți dimineața, 16 august a.c., la dispeceratul ISU-Ambulanță a fost primit un apel prin numărul de urgență 112, care anunța faptul că s-a produs un eveniment rutier între un autoturism și un autotren.

Impactul s-a petrecut pe DN 1 H, între localitățile Șimleu Silvaniei și Nușfalău. La intervenție s-au deplasat imediat două echipaje din cadrul Secției Șimleu Silvaniei care au sablat carosabilul și au asigurat măsurile PSI, persoanele implicate au refuzat transportul la spital.

Doar 30 de minute mai târziu, un nou apel la 112, anunța faptul că s-a produs un eveniment rutier în care au fost implicate două autoturisme pe DN 1 F, între localitățile Ciumărna și Zalău. Două persoane au fost rănite, dintre care una a rămas încarcerată într-unul dintre autoturisme.

Pompierii au extras victima (de sex masculin) aflată în stop cardiorespirator, și au predat-o echipajului de terapie intensiva mobila (TIM), care au inițiat imediat manevrele de resuscitare. Din nefericire, în pofida eforturilor echipajului medical, persoana nu a răspuns manevrelor și a fost declarată decedată. Pompierii au asigurat măsurile PSI pentru evitarea producerii unui incendiu.

Doua acccidente rutiere in mai putin de o ora | imaginea 2