Grav accident rutier - Gravidă în luna a șaptea, transportată de urgenţă la spital

Marți, 23 August 2022Vaslui
Sursa Foto: Facebook ISU Vaslui

Grav accident rutier   Gravida in luna a saptea  transportata de urgenta la spital | imaginea 1 Detașamentul de Pompieri Vaslui a intervenit cu trei autospeciale (o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare grea, o ambulanță SMURD tip C1) și echipaje specializate, la un accident rutier produs pe DN 15D, în localitatea Mărășeni, comuna Ștefan cel Mare.

În accident au fost implicate trei autoturisme în care se aflau șapte persoane. La sosirea echipajelor de intervenție, au fost găsite două autoturisme avariate, cele cinci persoane aflate în interior fiind evacuate.

Toate cele cinci victime au fost evaluate medical, ambulanța de terapie intensivă mobilă transportând la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, o femeie în vârstă de 25 ani, însărcinată în luna a șaptea.

Victima acuza dureri lombare și cervicale. Celelalte victime au refuzat transportul la spital. În timp ce pompierii militari asigurau măsurile PSI specifice unor astfel de accidente, la fața locului a sosit și cel de-al treilea autoturism implicat în accident, în autovehicul aflându-se două persoane.

În momentul producerii accidentului rutier, cel de-al treilea autoturism venea pe contrasens, a fost atins ușor, dar șoferul și-a continuat drumul. Ulterior, acesta a revenit la locul producerii accidentului. Niciuna dintre cele două persoane nu a necesitat îngrijiri medicale. Cauza și circumstanțele producerii acestui eveniment rutier sunt cercetate de polițiștii vasluieni.

Galerie imagini