În doar jumătate de oră, pompierii bârlădeni au intervenit la două accidente rutiere

Marți, 23 August 2022Vaslui
Sursa Foto: Facebook ISU Vaslui

In doar jumatate de ora  pompierii barladeni au intervenit la doua accidente rutiere | imaginea 1 Vineri, 19 august a.c., în mai puțin de 30 minute, pompierii militari din cadrul Detașamentului Bârlad au intervenit la două accidente rutiere produse în municipiul Bârlad, respectiv pe DN 11A, în localitatea Ivești, comuna Ivești.

Astfel, Detașamentul de Pompieri Bârlad a intervenit cu două autospeciale și echipaje specializate, pentru descarcerarea unei victime și asigurarea zonei, în urma producerii unui accident rutier în municipiul Bârlad, ieșirea spre localitatea Tutova. La fața locului a fost deplasată și o ambulanță tip C (TIM) aparținând SAJ Vaslui.

În accident a fost implicat un autoturism în care se afla doar conducătorul auto. La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un autoturism avariat, ieșit în afara părții carosabile. În interiorul autovehiculului se afla încarcerat soferul.

Pompierii militari au evaluat și stabilizat victima, concomitent cu operațiunile pentru descarcerare. După descarcerare, bărbatul în vârstă de 65 ani a fost predat echipajului ambulanței SAJ Vaslui. Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Bârlad.

La nici o jumătate de ceas, pompierii bârlădeni au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă (autospecială echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare), o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate, pentru evaluarea victimelor și asigurarea măsurilor PSI, în urma producerii unui accident rutier pe DN 11A, în localitatea Ivești, comuna Ivești.

La fața locului a sosit și o ambulanță tip B aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad. În accident au fost implicate două autoturisme în care se aflau șapte persoane, între care și doi copii, cu vârste de 11, respectiv 14 ani.

La sosirea echipajelor de intervenție, persoanele aflate în interiorul celor două autoturisme se autoevacuaseră. Dintre cele șapte persoane, doar două au acceptat să fie evaluate, ulterior, acestea refuzând transportul la o unitate medicală.

Galerie imagini