Într-o secundă de neatenție la volan, s-a pierdut o viață…

Marți, 30 August 2022Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Intr o secunda de neatentie la volan  s a pierdut o viata | imaginea 1 Dacă ar putea preveni toate tragediile, pompierii ar face acest lucru. Dar, din nefericire, într-o secundă de neatenție se pot pierde vieți…Conduceți prudent! Fiți foarte atenți mai ales pe timp de noapte și luați-vă toate măsurile necesare pentru a evita un eveniment rutier!

Un bărbat, în vârstă de 52 de ani, și-a pierdut viața, în noaptea de joi spre vineri, 26 august a.c., în urma unui accident rutier ce s-a produs pe DN5, în zona localității Plopșoru. În eveniment au fost implicate un autoturism, în care se aflau două persoane și un autotren.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu o autospecială de stingere, dotată cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și o ambulanță din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță.

Din nefericire, pentru pasagerul autoturismului nu s-a mai putut face nimic, personalul medical al SAJ declarând decesul acestuia. Conducătorul auto, în vârstă de 36 de ani, a fost preluat de echipajul SMURD și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Giurgiu. Acesta era conștient și cooperant. Șoferul autotrenului nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Pompierii au deconectat bornele autoturismului pentru a preveni izbucnirea unui incendiu și au acționat pentru sablarea părții carosabile, fiind scurgeri de carburant. Cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări.