Trei autoturisme avariate și cinci victime, în urma unui tragic accident rutier

Miercuri, 10 August 2022Vaslui
Sursa Foto: Facebook ISU Vaslui

Trei autoturisme avariate si cinci victime  in urma unui tragic accident rutier | imaginea 1 Vineri, 5 august a.c., Detașamentul de Pompieri Vaslui a intervenit cu patru autospeciale (o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare, o ambulanță SMURD tip C1 și o ambulanță SMURD tip B2) și echipaje specializate, la un accident rutier produs pe DN 15D, în localitatea Cănțălărești, comuna Ștefan cel Mare.

În accident au fost implicate trei autoturisme în care se aflau cinci persoane, între care și un copil. La sosirea echipajelor de intervenție au fost găsite trei autoturisme avariate și cinci victime, una dintre acestea aflându-se întinsă pe carosabil.

Victimele au fost evaluate, au primit primul ajutor medical la fața locului, după care au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui.

După ce a fost investigat în cadrul UPU Vaslui, copilul rănit în accidentul rutier de la Cănțălărești (victima are de trei ani și unsprezece luni) a fost transportat la Spitalul de Copii Iași, acesta suferind multiple traumatisme.

La intervenție a participat și o ambulanță tip B încadrată un echipaj aparținând SAJ Vaslui. Polițiștii vor stabili cauza și circumstanțele producerii acestui accident rutier.

Galerie imagini