Grav accident rutier, soldat cu deces și răniri

Luni, 12 Septembrie 2022Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Grav accident rutier  soldat cu deces si raniri | imaginea 1 Vineri dimmineață, 9 septembrie a.c., la ora 05.34, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi au fost solicitaţi să intervină pe Autostrada Soarelui, la km 50, pe calea, II, sens de mers Constanţa - Bucureşti, la un accident rutier grav.

În evenimentul rutier au fost implicate un autocamion şi un autoturism cu 7 locuri, soldat cu decesul unui pasager şi rănirea a altor trei persoane, toate aflate în autoturism. Au intervenit la acest accident un echipaj de descarcerare de la Secţia de Pompieri Lehliu Gară şi două ambulanţe SMURD de la Staţia Fundulea şi Secţia Dragalina.

De asemenea, la accident au intervenit şi două autospeciale ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă. La sosirea echipajelor la locul intervenţie au fost identificate patru victime, toate din autoturism, dintre care două încarcerate. Una dintre persoanele încarcerate era decedată.

Cele două autospeciale SMURD au preluat fiecare câte o victimă şi le-au transportat la un spital din Bucureşti, respectiv la spitalul din Lehliu Gară, ambele persoane prezentând traumatisme toracice și contuzii.

O altă victimă a accidentului, de sex feminin, cu traumatism toracic şi contuzii a fost preluată de Ambulanţă şi transportată la un Spital din Bucureşti. Trei alte persoane aflate în autoturism și conducătorul autocamionului nu au suferit traumatisme în urma coliziunii dintre cele două autovehicule.

Circulaţia nu a fost întreruptă pe respectivul tronson de autostradă, vehiculele implicate în accident aflându-se pe banda de urgenţă.

Galerie imagini