Un TIR încărcat cu lemne s-a răsturnat la intrarea în municipiul Huși

Marți, 27 Septembrie 2022Vaslui
Sursa Foto: Facebook ISU Vaslui

Un TIR incarcat cu lemne s a rasturnat la intrarea in municipiul Husi | imaginea 1 Duminică dimineață, 25 septembrie a.c., începând cu ora 05:00, Secția de Pompieri Huși a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare, o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate.

S-a acționat pentru asigurarea zonei, asigurarea măsurilor PSI, evaluare și acordare prim ajutor, în urma producerii unui accident rutier pe DN 24, la intrarea în municipiul Huși, dinspre Albița. În accident a fost implicat un ansamblu cap tractor și remorcă, care transporta lemne.

La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un autocamion răsturnat în afara carosabilului, pe jumătate în rigole. Din autovehiculul de mare tonaj se scurgeau lichide combustibile.

Până la sosirea echipajelor de intervenție, conducătorul auto s-a autoevacuat. Șoferul ucrainean a fost evaluat, a primit primul ajutor, dar a refuzat transportul la spital. La cererea conducătorului auto, acesta a fost transportat în Tabăra mobilă de refugiați Huși.

Pompierii militari au scos bornele bateriilor, au oprit scurgerile de combustibil, au curățat carosabilul și au asigurat zona. Cauza și circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de polițiști.

Galerie imagini