Accident cu două victime tinere proiectate dintr-un autoturism răsturnat

Miercuri, 19 Octombrie 2022Vaslui
Sursa Foto: Facebook ISU Vaslui

Accident cu doua victime tinere proiectate dintr un autoturism rasturnat | imaginea 1 Vineri, 14 octombrie a.c., începând cu cu ora 02:25, Detașamentul de Pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă (autospecială echipată cu modul pentru descarcerare), o ambulanță SMURD tip B2 și echipaje specializate.

Toate acestea pentru asigurare măsuri PSI, evaluarea victimelor și acordarea primului ajutor medical victimelor unui accident rutier produs pe DJ 243, în apropiere localității Perieni, comuna Perieni.

La fața locului a fost deplasată și o ambulanță tip C (ambulanță încadrată cu medic) aparținând SAJ Vaslui. În accident a fost implicat un autoturism în care se aflau două persoane (un băiat de 18 ani și o fată în vârstă de 17 ani).

La sosirea echipajelor de intervenție, au fost găsite două victime aruncate/proiectate dintr-un autoturism răsturnat, una dintre victime fiind în stare de inconștiență. Circulația a fost întreruptă pe ambele sensuri de mers.

Băiatul în vârstă de 18 ani a fost găsit aruncat într-un șanț și în stare de inconștiență. Victima prezenta multiple traumatisme și a fost preluat de echipajul ambulanței SAJ Vaslui, după care a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Bârlad.

Cea de-a doua victimă, o fată în vârstă de 17 ani a fost găsită în stare de conștiență și prezenta plăgi la nivelul membrelor inferioare. Victima a primit primul ajutor si a fost transportată la UPU din cadrul Spitalului Municipal Bârlad. Cauza și circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de polițiști.

Galerie imagini