Accident rutier grav, soldat cu patru victime

Joi, 13 Octombrie 2022Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Accident rutier grav  soldat cu patru victime | imaginea 1 Duminică, 9 octombrie a.c., ora 13.49, un echipaj de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Secţiei de Pompieri Dragalina au fost solicitate prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină pe DN 21, în localitatea Constantin Brâncoveanu.

A fost vorba de acordarea primului ajutor mai multor persoane şi pentru asigurarea tuturor măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor, în urma unui accident rutier grav, în care au fost implicate două autovehicule.

În urma accidentului au rezultat patru victime, toţi din autoturism, dintre care: 1 – o fetiță în vârstă de 11 ani, stabilă, preluată de SAJ Călărași la Spitalul din Călărași; 2 - bărbat aprox 60 ani, stabil, transportat de SAJ Ialomița la Slobozia; minoră 7 ani, în stare de comă, care prezenta şi fractură la membrul linferior, preluată de elicopter SMURD şi transportată la București; - femeie 27 ani, conștientă, cu hematom la nivelul capului, preluată de SMURD Dragalina şi transportată la UPU Slobozia.

Bărbatul care conducea autocamionul implicat în accident nu a suferit vătămări corporale. Urmează să fie stabilite cu exactitate de către organele abilitate circumstanțele în care s-a produs teribilul accident rutier, soldat cu rănirea gravă a mai multor persoane.

Galerie imagini