Cinci victime în urma unui accident rutier

Sâmbătă, 01 Octombrie 2022Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Cinci victime in urma unui accident rutier | imaginea 1 Cinci persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, în urma unui accident rutier ce s-a produs, luni dimineață, 26 septembrie a.c., pe DN 41, în localitatea Prundu. În eveniment au fost implicate o vidanjă și o camionetă.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Greaca, Gărzii de Intervenție Colibași și Detașamentului Giurgiu, cu o autospecială pentru transport personal și victime multiple, o descarcerare, o autospecială de stingere, un echipaj SMURD și două ambulanțe SAJ.

În cele două autovehicule se aflau șase bărbați, iar cinci dintre aceștia au avut nevoie de îngrijiri medicale. Toți cei implicați erau conștienți și cooperanți. Doi dintre bărbați au fost preluați de SAJ și SMURD și transportați la un spital din capitală, iar ceilalți trei de autospeciala pentru victime multiple și SAJ, care i-a transportat la Spitalul de Urgență Giurgiu.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateriile autovehiculelor și au acționat pentru sablarea părții carosabile, fiind scurgeri de carburant. Cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări.

În continuare, pompierii militari rămân mobilizați, 24 de ore din 24, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.

Cinci victime in urma unui accident rutier | imaginea 2