Morți și răniți în cinci accidente rutiere pe raza județului Mureș

Marți, 04 Octombrie 2022Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Morti si raniti in cinci accidente rutiere pe raza judetului Mures | imaginea 1 Cinci accidente rutiere s-au produs în mai puțin de 24 de ore, pe raza județului Mureș, la care au intervenit pompierii militari din cadrul ISU Mureș.

Miercuri, 28 septembrie a.c., un grav accident rutier s-a produs între un autotren și două autoturisme pe raza localității Acățari. Au intervenit de urgență pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Mureș și pompierii voluntari din cadrul SVSU Acățari. A fost vorba despre un impact violent în care au fost implicate patru persoane, dintre care două și-au pierdut viața.

S-a intervenit pentru extragerea persoanelor de cod negru din interiorul autoturismului și pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire și stingere a incendiilor. Pe toată durata intervenției și până la îndepărtarea camionului de pe carosabil, circulația pe E60 a fost blocată pe ambele sensuri de mers.

Tot miercuri, 28 septembrie, în jurul orei 11:40, un accident rutier s-a produs la intrare în orașul Sovata, dinspre localitatea Sărățeni. Au executat misiunea pompierii militari de la Punctul de Lucru Sovata.

A fost vorba despre un autoturism care a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de un cap de pod, în urma evenimentului două persoane au fost asistate de către echipajul medical aflat la locul intervenției. Pompierii militari au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor. Pe toată durata intervenției circulația a fost blocată pe ambele sensuri.

Miercuri, 28 septembrie, în jurul orei 16:10, un alt accident rutier s-a produs în municipiul Reghin, pe DN 16. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Reghin.

A fost vorba despre un accident rutier produs între două autoturisme, din care un autoturism a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat în șanț. În urma evenimentului trei persoane au fost asistate medical la fața locului. Pompierii militari au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor. Pe toată durata intervenției s-a circulat alternativ pe un singur sens de mers.

Miercuri, 28 septembrie, în jurul orei 16:10, un accident rutier s-a produs în municipiul Sighișoara, strada Horia Teculescu. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Sighișoara. A fost vorba despre un singura autoturism implicat, acesta fiind răsturnat, cu o victimă încarcerată.

Pompierii militari au intervenit de îndată pentru extragerea victimei și predarea acesteia echipajului medical. Victima, o persoană de sex masculin, cod roșu, a fost preluată de către echipajul medical și transportată la spital. Pe toată durata intervenției, circulația a fost blocată pe ambele sensuri de mers.

Joi, 29 septembrie a.c., un accident rutier s-a produs pe raza localității Solovăstru. Un autoturism a părăsit partea carosabilă și s-a izbit într-un cap de pod, în interiorul acestuia se afla o victimă inconștientă și încarcerată.

Pompierii au extras victima în cel mai scurt timp posibil, au predat-o echipajului medical aflat la fața locului și de îndată i s-au aplicat manevrele de resuscitare. Din nefericire, aceasta a fost declarată decedată de către medicul aflat la fața locului.